سس تک نفره مایونز یک چاشنی مبتنی بر گوجه فرنگی است که عمدتاً برای غوطه ور کردن یا پخش کردن استفاده می شود، اگرچه معمولاً به عنوان یک ماده در سایر سس ها نیز استفاده می شود. معمولا با گوجه فرنگی، سرکه، شکر و ادویه و چاشنی درست می شود.
چه کسی کچاپ را اختراع کرد؟
سس کچاپ های اولیه بر پایه ماهی، قارچ، آجیل یا میوه بودند. قبل از قرن 19، “سس کچاپ” می توانست به هر تعداد سس با قوام غلیظ اشاره کند. یک دانشمند آمریکایی به نام جیمز میس با اختراع سس گوجه فرنگی سس تک نفره رعنا در سال 1812 اعتبار دارد. فرمول او در طول سال ها دستکاری شد و در سال 1876 شرکت معروف Heinz اولین سس کچاپ بطری شده محبوب خود را معرفی کرد. Heinz هنوز هم پیشتاز تولید سس گوجه فرنگی است و بیش از 650 میلیون بطری در سال می فروشد.
از مواد بطری صرف نظر کنید و طرز تهیه سس کچاپ را در خانه یاد بگیرید.
این دستور غذا با رتبه برتر به دلایلی مورد علاقه جامعه قرار گرفته است.
فوق العاده آسان است (به لطف اجاق گاز آرام مطمئن شما)، با لوازم اصلی آشپزخانه که احتمالاً از قبل در دست دارید درست می شود و کاملاً خوشمزه است.
مواد لازم سس کچاپ خانگی
سس کچاپ خانگی عالی به راحتی با لوازم اصلی آشپزخانه درست می شود.
گوجه فرنگی ها
این دستور سس کچاپ برخلاف بسیاری از دستور العمل های دیگر که با رب گوجه فرنگی شروع می شود با گوجه فرنگی خرد شده شروع می شود.
این تعویض مواد شما را به طعم و بافت سس کچاپ بطری نزدیکتر می کند.
سرکه
سرکه سفید مقطر برای لطافت مشخص سس کچاپ ضروری است. به علاوه، ماندگاری آن را طولانی تر می کند.
قند
شکر سفید اسیدیته گوجه فرنگی و سرکه را کاهش می دهد و در عین حال کمی شیرینی به آن می دهد.
ادویه ها
این دستور کچاپ خوش طعم با پودر پیاز، پودر سیر، نمک، نمک کرفس، فلفل سیاه آسیاب شده، پودر خردل و یک حبه کامل چاشنی می شود.
طرز تهیه سس کچاپ
گوجهفرنگیها را در آرامپز بریزید و با هر قوطی ¼ فنجان آب مخلوط کنید. ادویه ها را اضافه کنید سپس هم بزنید تا ترکیب شوند. بدون درب بپزید تا مخلوط کم شود و غلیظ شود (10 تا 12 ساعت) و مرتباً هم بزنید. سس گوجه فرنگی تمام شده را با مخلوط کن غوطه ور صاف کنید.
آیا سس کچاپ باید در یخچال نگهداری شود؟
بله، سس کچاپ خانگی باید در یخچال نگهداری شود. سس کچاپ خود را تا سه هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
آیا می توانید سس کچاپ را فریز کنید؟
سس فرانسوی کاله خانگی تا شش ماه به خوبی منجمد می شود. می توانید آن را در کیسه های فریزر زیپ دار فریز کنید.
Oven