سس چیلی بشامل یک سس سفید خامه ای فرانسوی از خانواده ی سس فرانسوی بهروز است که در بسیاری از غذاها از لازانیا تا موساکا استفاده می شود این سس بشامل سریع و آسان است.
سس بشامل فوق العاده خامه ای هر ظرفی را که لمس می کند بالا می برد.
این یک راه آسان برای افزودن غنا به غذاهای ماکارونی، گوشت و سبزیجات است که نیاز به طعم اضافی دارند لازانیا با سس بشامل یکی از غذاهایی است که بسیار لذیذ می باشد.
طرز تهیه این سس سفید فرانسوی کلاسیک را در خانه بیاموزید، به علاوه نکاتی در مورد نگهداری و انجماد سس سویا خارجی دریافت کنید.
سس بشامل چیست؟
بشامل یا سس سفید که همانند سس فلفل قرمز طعم فوق اعاده ای دارد، مخلوط پخته شده از کره، آرد و شیر است. این یکی از پنج سس مادری است، پایه ای غنی و خوش طعم که می تواند به تنهایی یا برای ایجاد سس های مختلف استفاده شود.
بشامل در غذاهایی مانند ماک و پنیر، لازانیا و سوفله پنیر استفاده می شود تا یک عنصر خامه ای فوق العاده به آن اضافه کند.
طرز تهیه سس بشامل
درست کردن سس بشامل با شکوه در خانه بسیار راحت است.
دستور غذای کامل را در زیر با دستورالعمل های گام به گام خواهید یافت، اما در اینجا چیزی است که می توانید هنگام تهیه این دستور العمل با رتبه برتر انتظار داشته باشید
کره را در یک قابلمه ذوب کنید، سپس آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود مخلوط را بپزید تا به رنگ طلایی روشن برسد. حرارت را زیاد کنید، شیر را به آرامی با همزن بزنید.
سپس بشامل را به مدت 10 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید نمک و جوز هندی طعمی معطر و معطر به آن اضافه می کنند.
سس های تهیه شده از بشامل
سس مورنی نوعی بشامل غنی شده با پارمزان و گرویر است که به زیبایی با سبزیجات بخارپز، غذاهای دریایی و تخم مرغ ترکیب می شود.
سس خامه ای برای پاستا ایتالیایی از ترکیب بشامل با خامه غلیظ پس از پختن به وجود می آید. سبزیجات تازه را به این سس اضافه کنید تا ماکارونی عالی داشته باشید.
سس سوبیز یک ترکیب خامه ای و جسورانه از پیاز پخته شده، پوره شده و بشامل است.
یک حبه پوره گوجه فرنگی رنگ و کمی اسیدیته می بخشد.
نحوه نگهداری و فریز کردن سس بشامل
سس بشامل و سس سویا ایرانی جزو سس های محبوب افراد علاقمند به مصرف سس است.
زمانی بهتر است که بلافاصله بعد از پختن مصرف شود اما می توانید آن را تا سه روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
به آرامی روی اجاق گاز گرم کنید و اگر مخلوط خیلی غلیظ است، شیر یا خامه اضافی را هم بزنید.
برای یخ زدن بشامل، سس را در کیسه های فریزر سنگین تقسیم کنید تا بتوانید شش ماه نگه داری نمایید.