سسها در دیگر کشورها هم نقش مهمی دارند:
در کشور انگلستان، سس گوشت نوعی سس سنتی محسوب میشود که معمولاً همراه با گوشت کباب شده مصرف میشود. مواد تشکیل دهنده آن، سیب زمینی، گوشت و سبزیجات پخته است. سس تک نفره کچاپ و سس نعنا هم همراه با گوشت مصرف میشوند.
کرم سالاد با انواع سس هزار جزیره مهرام میشود سس کچاپ و سس قهوهای، بیشتر با غذاهایی که سریع حاضر میشوند به کار میرود.
خردل، با هر نوع غذایی به عنوان چاشنی استفاده میشود. کاسترد هم نوعی سس شیرین است که معمولاً همراه دسرها مصرف میشود.
مردم آسیا از انواع دیگری سس استفاده میکنند: در چین، سسها را از دانه سویا یا لوبیا سیاه تخمیر شده همراه با انواع روغنهای تند، تهیه میکنند.
مردم آسیای جنوب شرقی مثل تایلند و ویتنام، از سسهایی استفاده میکنند که در تهیه آنها ماهی تخمیر شده به کار رفته است و سس فلفل گالری یکی دیگر از سسهای خارجی می باشد که محبوبیت بالایی دارد و افراد متعددی از آن در آشپزیها استفاده می نمایند.
معمولاً سس گوجه دلپذیر خیلی غلیظ نیستند؛ چون در تهیه آنها از عوامل غلیظ کننده مثل آرد یا کره استفاده نمیشود. تنها زمانی که مواد غلیظ کنندهای همچون نشاسته ذرت یا گیاه نشاسته در آخرین مرحله تهیه سس، به آنها اضافه شود غلیظ میشوند.
همچنین شما می توانید برای تهیه سس کچاپ هاینز HEINZ به این سایت مراجعه نمایید.